Praktische informatie

Praktische informatie

Tijdens het opleidingstraject sluit je een leerwerkovereenkomst af met Zuidwester voor de duur van de opleiding. Voor een leerling die in dienst komt bij Zuidwester geldt het leerling-salaris conform de cao Gehandicaptenzorg. De actuele cao vind je via beroepsvereniging VGN. Voor zij-instromers heeft Zuidwester een aparte regeling.
Je krijgt een contract van minimaal 24 uur. Je werkt minimaal 20 uur per week op je werklocatie met wisselende diensten volgens vooraf gepland rooster.

Vergoeding
De opleidingskosten en de helft van de uren van de lesdag (4 uur) worden door Zuidwester vergoed.

Locatie
Wanneer je wordt aangenomen op een leerplek van Zuidwester, ga je aan de slag in de regio waar jij hebt gesolliciteerd. Zuidwester is actief in de volgende regio’s:

    - Goeree-Overflakkee
    - Hoeksche Waard/Rotterdam
    - Voorne-Putten
    - West-Brabant
    - Zeeland

Voor de regio Zeeland is de locatie van de lesdag op Scalda in Goes. Voor de overige regio’s wordt de lesdag gegeven in Spijkenisse door Zadkine.

Erkend leerbedrijf
Zuidwester is een door SBB erkend leerbedrijf. Dit betekent dat we jou een BPV-plaats bieden waar je coaching en ondersteuning krijgt tijdens je opleiding zodat je de juiste vaardigheden en vakkennis ontwikkelt.