Alle ervaringsverhalen

Corrine
Vroedsteijn


Flexmedewerker dagbesteding

Jaren geleden werkte Corrine Vroedsteijn als invalkracht bij Zuidwester. Ze koos echter een andere weg en ging werken in de tuinbouw. Toch begon het weer te kriebelen...dus werd ze flexmedewerker.

"Na mijn terugkeer begon ik als flexmedewerker dagbesteding en werd vervolgens ondersteunend medewerker wonen. Daarnaast ben ik flexwerk erbij blijven doen op verschillende woningen. Wij ondersteunen de cliënten in alles. Het is zo mooi dat je wat voor hen kunt betekenen en daar krijg je zoveel voor terug. Al is het vaak maar iets heel kleins, zoals een glimlach!

 

 

"Het is zo mooi dat je wat voor hen kunt betekenen"

Corrine volgde via het Leercentrum alle verplichte cursussen. “Je bent nooit te oud om te leren en ik sta ook open voor nieuwe dingen. Mooi dat Zuidwester dat allemaal biedt.” Ze heeft dan ook geen spijt van haar overstap terug naar de zorg. “Het is een mooi beroep. Ik probeer me altijd te verplaatsen in de ander: zoals je zelf behandeld zou willen worden, zo moet je ook omgaan met je cliënten. Maar alléén lukt dat niet, je moet het samen doen en gebruikmaken van elkaars kwaliteiten. Want iedereen is immers uniek."