Alle ervaringsverhalen

Kim
den Dunnen


Begeleider / Flexmedewerker

Kim werkt erg graag bij Zuidwester
Kim den Dunnen werkt als begeleider met mensen met een licht verstandelijke beperking, in appartementencomplex Sluispoort te Oudenbosch. “Bij Zuidwester, waar het complex onder valt, liep ik stage tijdens mijn vierde studiejaar.”, vertelt ze. “Hier belandde ik in een warm bad. Gelukkig kon ik blijven. De collega’s, sfeer en begeleiding waren en zijn nog altijd fantastisch.”

Gelijkwaardigheid
“De bewoners hier wonen zelfstandig met ondersteuning van 24-uurszorg.”, zegt Kim. “Ze zijn behoorlijk mondig en kunnen heel direct zijn als iets hen niet bevalt. Hoewel dat soms een uitdaging kan zijn, hou ik van hun oprechtheid. Ik weet precies wat ik aan hen heb. Die gelijkwaardigheid vind ik prettig, net als de mooie, vrolijke en soms serieuze gesprekken die we met elkaar voeren.”

 

 

Flexwerker
Naast begeleider is Kim ook flexmedewerker. “Het voordeel van flexwerken is dat je je helemaal op de cliënten kunt richten, want je hebt geen vastomlijnde taken. De verschillende werkzaamheden en locaties zorgen voor de afwisseling die ik juist zo prettig vind.”

Ruimte voor groei
Kim werkt erg graag bij Zuidwester. “Mijn werkgever biedt me een veilige omgeving waar ruimte is voor groei. Dus mocht ik toe zijn aan een volgende carrièrestap, weet ik dat er genoeg mogelijkheden zijn binnen de organisatie.”