Baangarantie en doorgroeimogelijkheden

Baangarantie en doorgroeimogelijkheden

Zuidwester biedt jou, na het succesvol afronden van de interne opleiding Maatschappelijke Zorg, baangarantie. Dat wil zeggen dat je na het behalen van je diploma aan de slag kunt op één van de locaties van Zuidwester. Een half jaar voor je diplomering, kun je solliciteren op functies die vrijkomen binnen alle regio’s van Zuidwester.

  • Wanneer je je opleiding Maatschappelijke Zorg hebt afgerond op niveau 3, kun je bij Zuidwester solliciteren op de functies van ondersteunend medewerker wonen of ondersteunend medewerker dagbesteding.
  • Met niveau 4 kun je daarnaast ook solliciteren op de functies medewerker wonen of medewerker dagbesteding.

Doorgroeien
Ook na het afronden van je BBL-traject zijn er nog verschillende mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen en steeds beter te worden in je vak. Aan de hand van leertrajecten van het Leercentrum kun je je bijvoorbeeld verder verdiepen in de verschillende methodieken of specifieke onderwerpen.

Mocht je een hbo-opleiding willen volgen dan kan je dit bespreken met je zorgmanager.

We vinden het belangrijk dat onze medewerkers steeds weer hun competenties uitbreiden. Met de juiste kennis, vaardigheden, houding en praktijkervaring kun jij uiteindelijk doen wat het beste is voor de cliënten waar je mee werkt, zodat zij een waardevol leven en zinvol werk hebben.